cara untuk melihat video di laman youtube jika tiada sambungan internet | QIMAYRA MOHAMMAD ®


why?

invisible hit counter

cara untuk melihat video di laman youtube jika tiada sambungan internet

| 25 February 2012




assalamualaikum ..

youtube merupakan laman perkongsian video yang amat popular di abad ini, setiap hari berjuta-juta pengunjung dari seluruh dunia yang singgah ke laman youtube, untuk melihat video-video yang ada di laman youtube perlulah ada sambungan internet yer tak?

jika internet laju senang hati lah dapat tengok video di laman youtube tanpa sebarang buffering, direct jer kalau ada pun sikit jer kan? kalau tenet lemah, sakit hati la jawabnya sambil menunggu buffering habis lebih-lebih lagi kalau naka tengok filem.

aku nak tunjukkan korang cara macam mana nak lihat video kat laman youtube tanpa sebarang sambungan ataupun connection dari internet. percuma la jawabnya ni. mudah jer caranya, macam ni. first ..




amacam? mudah bukan? dijamin tanpa sebarang buffering, lancar jer tengok video. gangguan video hanya akan berlaku apabila elektrik terputus. hahaha! korang jangan marah eh, sekali skala kena troll apa salahnya. fffffffuuuuuuuuuuuuuuu! hahaha.

P/S : TAKDA BENDA YANG FREE YER. TEHEHE.



komen kalau free, like kalau nak cepat. hehe ;D

Comments
6 Comments

6 661 COMMENTS.:

{ myumie shushi } at: 26 December 2011 at 22:58 said...

hahhaha,semangat sudah aku.

{ ainiey } at: 26 December 2011 at 23:34 said...

tipah TERTIPU okeh!!!
punya la bersemangat baca sampai roommate pun naik heran..hahahhaha..

{ LZ Qimayra } at: 26 December 2011 at 23:37 said...

myumie - LOLOLOL! :p

{ LZ Qimayra } at: 26 December 2011 at 23:38 said...

ainiey - wkkaka. jgn mrh eh, gurau jerr. wkawkakwka!

{ محمد رازيق } at: 27 December 2011 at 03:10 said...

hahahaha.. idea menarik bro, ananti aku try buat! free2, jmput singgah blog aku, bc SIGNALKANAN??? SIGNAL KIRI??

{ masz86 } at: 27 December 2011 at 09:44 said...

hahahahaha....