sangat terujaa dah dapat tee oh! media yang ohsem! | QIMAYRA MOHAMMAD ®


why?

invisible hit counter

sangat terujaa dah dapat tee oh! media yang ohsem!

| 26 November 2011




assalamualaikum ..

nak cerita sikit ni, happy la saat, ketika dan waktu ini. lol. sbb apa? aku dah dapat tee OH! MEDIA laaa! huarghh! akhirnya!. masa tempahan pertama di buka dulu nak juga aku order tapi apakan daya masa tu aku kat kota kinabalu sbb abang sepupu aku khawin so xda la masa nak bank in segala ni. SEDEH!

tapi kali ni aku dah dapat dah, ini pun hasil dari bantuan member aku, saveq at http://saveq.blogspot.com! sebelum dia p bank in hari tu dia tpon aku, dia tanya aku nak tempah ke juga tee oh media? aku cakap nak tempah juga tapi belum lagi sbb belum gaji. hehe.

dia cakap kalau aku nak dia boleh tempahkan untuk dua helai. aku pun apa lagi, teruslah berkata YA! haha. then aku janji bayar kalau dah gaji ataupun kalau baju tu dah sampai kat tangan aku. kalau nak tunggu cash dari nuffnang atau angry blue bird nie, sampai ke tahun-tahun depan pun xdapat la jawabnyaa.

sehingga la tadi petang sekitar jam 01.40 petang, 26/11/11. dia tepon yang tee dah sampai dan suruh aku turun dari rumah untuk ambil. perghh! gembira laa sangat. teruja teruja! haha. ni dia tee tu.



akhirnya tee ni yang aku idam-idamkan dah dapat. untuk pengetahuan korang oh! media, aku juga salah satu kipasusahmati korang tau! dah lama dah like fb page tu, dari tahun lalu lagi. lama la sangatttt. keke.

apa-apa pun terima kasih bebanyak Oh! Media yang ohsem dan juga kepada saudara saya saveq yang macho! \m/

jom attack Oh! Media laju-laju!

official website :  oh media network
oh media founder : justkhai


##entri ni kena post kat oh! media page! teruja skali lagi. hehe. OM ROXX! \m/



komen kalau free, like kalau nak cepat. hehe ;D

Comments
2 Comments

2 661 COMMENTS.:

{ Amy Nursyakilla } at: 29 November 2011 at 22:14 said...

wahh happy ny u sygg :D hee bestt yerrrr ily <3

{ Qimayra Mohammad } at: 29 November 2011 at 22:49 said...

thx syg.. ilyt <3