25 jenis perempuan yang lelaki menyampah sampah | QIMAYRA MOHAMMAD ®


why?

invisible hit counter

25 jenis perempuan yang lelaki menyampah sampah

| 26 December 2011




i heart u SG! lololol!

assalamualaikum ..

aku nak share la ngan korang tentang 25 jenis perempuan yang lelaki menyampah tengok, ni member aku yang bagi dekat fb melalui inbox, ntah dari ceruk mana jer dia dapat. aku baca then macam mengena pula. haha! so aku nak kongsi la ngan korang kepada yang belum tahu kan atau pun nak ambil tahu. hehe.


1. berambut perang, tak pun rambut kaler merah highlight. sikit-sikit budget Avril. puikk!

2. kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir, kau nak jadi pelakon lucah eh?

3. snap gambar dari atas, buat duck face then kau upload kat facebook, eh geli doh tengok.

4. kau rasa comel bila kau type message ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T macam sh*t kau tahu tak?

5. kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau. kau snap gambar sana-sini macam tempat tu takde orang. annoying b*doh!

6. kau pakai baju nampak lurah t*tek kau then pegi jalan-jalan kat bandar. kau seronok lah abang misai pandang pastu kau tulis kat facebook nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh kau memang perosak bahasa la si*l.

7. annoying laa tengok kau peluk bf kau dekat public or shopping complex. kalau sangap sangat pegi je rumah tumpangan RM30/nett oke.

8. kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu. lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong).

9. macam sh*t bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy, lebih-lebih lagi post kata-kata jiwang karat berabis. weh, asal time berak kau tak tulis sekali kitew tengah berak.. syuke syuke.

10. kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook, kononnye kau ni macam hot sangat. kejap single, kejap in relation, kejap open. asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. menyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri padahal dua tiga plastik jer, tu pun nak suruh bf kau. bf kau menyampah ok, bukan suka pun.

12. sikit-sikit kau mengadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office, konon kau tak tahu nak buat apa. apa doh perangai kau.

13. kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk sebelah kerusi padahal korang semeja tu ada empat lima member yang lain. anj*ng btl laa.

15. bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, cool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak she's not my friends..please lah

16. kau tenung-tenung mamat yang cam cool supaya mamat cool tu perasan kewujudan kau lepas tu kau buat pula muka sombong nak mampos.

17. kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik, tapi bila makan tiga empat sudu kau cakap tak sedap lepas tu tak habis. lepas tu ngadu lapar, pegi makan kat tempat lain pulak. terasa macam nak terajang muka kau siot.

18. kau tak pandai buat tu, buat ni. tanak pegang tu, pegang ni. alasan kau kotor, jijik. habis sapa yang nak buat kan? 

19. pakai tudung, baju kurung, manis. dalam panggung wayang, dalam kereta? huih bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas. baik tak payah pakai tu semua, selalu jer nampak kat highway.

20. kau cerewet, kena buat semua benda macam yang kau nak kalau tak kau angin, kau merajuk, kau marah. cuba kalau  kau pula yang kena, muncung je mulut kau.

21. kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, bf  pun buat taek ngan kau. kau ngamok, marah, benci, merajuk then kau decide nak bunuh diri. terjun dri bumbung Pavi tapi tak mati pun. silap-silap kena buang keluarga, lagi sh*t hidup kau.

22. lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar, masing masing dressed up fancy nak mampos. skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat ngutuk ramai-ramai dgn pandangan jijik like euuww she dont have style..yucks macam cib*i la kamu.

23. mekap tebal ala ala mak ayam, atas mata tu dah macam pelangi tambah plak bulu mata palsu, klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat, kelopak mata tak larat nak angkat. macam si*l. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. pakai baju sikit lagi nak nampak puting. lengan himpit t*tek bagi terkepit konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastu snap gambar dari atas supaya nampak yg dalam baju tu. buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar. what the hell cib*i? saje kau nak menambah bilangan orang lelaki masuk neraka jahanam?

25. kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri, kau upload beribu riban gambar muka kau jer sampai 10 album. bila ade org puji kau, kau jawab ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew aku nak rembat muka kau boleh?

korang yang lelaki ni amacam? menyampah kan? hahaha! seriously aku pun menyampah ngan jenis-jenis pompuan yang disebutkan di atas tu, memang sangat-sangat annoying. ada juga yang aku selalu nampak dekat facebook. klik sini

haa korang yang pompuan tu pula jangan jadi mcm jenis tu ok, bersederhana la kita hendaknya yer.

#update. sumber : gilabest!


komen kalau free, like kalau nak cepat. hehe ;D

Comments
8 Comments

8 661 COMMENTS.:

{ ridzuan sujari } at: 26 December 2011 at 07:33 said...

fuuyyyoo...
entri yang sangat pedas... tapi memang betul pun... haha

{ Gila Best ! } at: 26 December 2011 at 07:35 said...

bro, ni dari http://www.gilabest.com/2011/11/fakta-25-jenis-perempuan-yang-lelaki.html harap dapat bagi backlink ya, thnks ;)

{ Cik Syue } at: 26 December 2011 at 09:22 said...

hahah.. terbaik ! :D

{ Cik Syue } at: 26 December 2011 at 09:23 said...

jom singgah . heeh http://sukehatiakuokey.blogspot.com/2011/12/cara-kaya-tanpa-berhenti-belanja.html

{ Miss Niesa } at: 26 December 2011 at 09:28 said...

awak heart SG ke hate ??

{ Mknace } at: 26 December 2011 at 09:43 said...

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

{ Aisya } at: 26 December 2011 at 14:50 said...

terbaikkk dari dapur! :)

{ N.A.M.N } at: 26 December 2011 at 16:45 said...

ahakz.. paling bertrus tranglah post ne.. sya yg bca pun geli2 jga kalo jumpa prmpuan gitu.. maw ditampar kepalanya sak ne.. merojakkan bahasa Malayu sungguh..^^